svenfrdeesth
Menu

Om företaget

Axelssons Transport ABAxelssons Transport i Åtvidaberg AB är ett transportföretag i Åtvidaberg, som har lång erfarenhet. Vår växel, kontor och fordonsgarage finns strategiskt placerat på Industrigatan 3B. Här bara 35km från Linköping/Norrköping (fjärde storstadsregionen) har vi endast 23 mil till Stockholm och 29 mil till Göteborg. Vi har också snabb access ner mot Västervik/Kalmar och vidare längst ostkusten.

Vi har en modern fordonspark bestående av budbilar samt lastbilar med olika kapacitet. Se mer info under menyn "Fordon"

Flexibilitet, noggranhet och att vara lyhörda för våra kunders önskemål - är våra ledord. Välkommen att kontakta oss för mer information på tel: 0120-77 20 70.

Miljöpolicy

Axelssons Transport i Åtvidaberg AB ska vara ett företag som verkar för en bättre miljö genom att ständigt värdera det vi gör utifrån dess miljöpåverkan.

Vi ska därför:

  • Öka kunskapen och höja medvetandet kring miljöfrågor hos alla anställda.
  • Påverka, ställa krav på och samarbeta med andra företag, leverantörer, myndigheter och organisationer.
  • Se miljöförbättrande åtgärder som investeringar.
  • Förebygga föroreningar i luft, mark och vatten genom att beakta miljöpåverkan av det vi gör.
  • Ständigt sträva efter att förbättra utnyttjandet av våra resurser inom företaget.

Miljöorganisation
Från och med 2015-01-01 drivs miljöfrågorna av en miljöansvarig. Genom den miljöansvarige ökas samordningen och integreringen i verksamheten och med våra leverantörer. Vårt miljöarbete, omfattar projekt och aktiviteter med anknytning till all verksamhet i företaget. För att på sikt uppnå en harmonisering och standardisering av vårt kvalitetsarbete pågår en integrering i samband med vår verksamhetsutveckling. Detta baseras på den internationella standarden ISO 14001. Vi kommer under de närmaste åren att certifiera företaget enligt denna norm. Genom kontinuerliga personalmöten, diskussioner med kunder och leverantörer kan vi hjälpas åt att föra miljöarbetet framåt i hela företaget.

Läs mer...

Besökare

Idag 10

Igår 26

Vecka 64

Månad 573

Alla 34334

Annonser

Logga in